• Пријава за упис во прва година за учебната 2021/2022 година

  Почитувани ученици и родители пријавата за упис можете да ја превземете на следните линкови или да ја земете од гимназија. Пополнете ја и доставете ја со сите останати документи. Ве замолуваме да ги почитувате сите […]

   
 • Настава во нашето училиште

  Наставата во нашето училиште е ефективна и забавна. Учениците заедно со професорите соработуваат и користат разна технологија и опрема со што полесно ја совладуваат теоријата. Исто така се користат и кабинетите кои се уредени во […]

   
 • Патронен празник на нашето училиште

  ” Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите “, е мислата на нашиот Патрон, Гоце Делчев, која 75 години не води нас вработените и учениците во Гимназија “Гоце Делчев”, Куманово по […]