Реализирана интеркултурна размена во Швајцарија

Во периодот 23.04-07.05 2018 година, 8 ученици од СОУ ,,Гимназија Гоце Делчев’’ и професорката Славица Грујоска-Митиќ како супервизор учествуваа на интеркултурна размена во Швајцарија во Детското село Песталоци. Повеќе за нивното искуство може да прочитате […]