Еднодневна екскурзија во Спортско-рекреативниот комплекс Пелинце.

Почитувани ученици, Во понеделник 25 септември ќе се изведе еднодневна екскурзија во Спортско-рекреативниот комплекс Пелинце. Распоред за поаѓање : Прва и трета година 8.30 ч. Втора и четврта година 9.30 ч. На паркингот пред Градски […]