Предизвик за млади истражувачи

Фондот за иновации и технолошки развој објавува јавен повик за финансирање на истражувачки проекти во средните училишта. Сите заинтересирани учесници може да побараат повеќе информации на веб страната на ФИТР: линк до веб странта, доколку постои […]