• Инфо ден за проектот - Дете Правобранител

  Инфо ден за проектот – Дете Правобранител

  Во понеделник, 19 фебруари во училишниот хол се одржа инфо ден кој беше посветен на проектот „Дете Правобранител“. Задачи на ученикот правобранител се: промовирање на детските права, поддршка на детските права, информирање на учениците во […]

   
 • Регионален натпревар по информатика

  Регионален натпревар по информатика

  Здружението на Информатичари на Македонија и годинава организира циклус на натпревари по информатика. Повеќе информации за натпреварите на следниот линк.