Гимназија “Гоце Делчев” ја продолжува настава преку далечинско учење

Ве известуваме дека во врска со актуелната состојба предизвикана од пандемијата на вирусот КОВИД 19, СОУ Гимназија Гоце Делчев од Куманово наставниот процес ќе го реализира преку далечинско учење, т.е. учење од дома.  За таа цел […]