Почитувани ученици и родители пријавата за упис можете да ја превземете на следните линкови или да ја земете од гимназија. Пополнете ја и доставете ја со сите останати документи. Ве замолуваме да ги почитувате сите мерки и протоколи. Ви Благодариме на разбирањето.

За македонски наставен јазик:

За српски наставен јазик:

 

Напишете коментар