Почитувани ученици, бидејќи штрајкот на вработените е ставен во мирување, од утре 29.04.2022 се продолжува со редовна настава. Втора и четврта година – 1 смена од 7:15 и прва и трета – 2 смена од 13:15.

 

Напишете коментар