Врз основа на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2018/2019 година во Република Македонија на Министерството за образование и наука, СОУ Гимназија „Гоце Делчев“  Куманово, објавува интерен оглас за запишување ученици во учебната 2018/2019 година.

Линк до целиот интерен оглас.

 

Leave a Reply