Учениците од билинг проектот во нашето училиште под менторство на професорката Милена Денчевска учествуваа на натпревар по француски јазик. Ученичката Сара Вујадиновиќ освои второ место, а Сара Цветковска четврто место за изработка на бизнис идеи за реални компании (Chalenge). А на ТФ Фест, како училиште освоивме награда за најдобра презентација.

 

 

Напишете коментар