Врз основа на Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2019/2020 година во Република Северна Македонија на Министерството за образование и наука, СОУ Гимназија „Гоце Делчев“  Куманово, објавува интерен оглас за запишување ученици во учебната 2019/2020 година.

Линк за преглед на целиот оглас

 

Напишете коментар