Почитувани Кумановци, Ве покануваме на хуманитарен концерт на музичките таленти од Гимназија ,,Гоце Делчев” во соработка со Фондација за култура и спорт на град Куманово. Ќе слушнете популарни мелодии во специфичен аранжман, а ќе имате можност да донирате средства во кутијата која ќе биде поставена пред влезот на салата во Занаетчиски дом. Настанот е во на 14.5.2019 (Вторник) во 20 часот во Занаетчиски дом. Гимназијалците ќе настапат за своите соученици и за ранливи семејства. Бидете дел од овој настан. ГИМНАЗИЈАЛЦИТЕ ЗА СВОЈОТ ГРАД!!!
ВЛЕЗ СЛОБОДЕН !!!

Повеќе информации на следниот линк.

 

Напишете коментар