При крај на учебната година учениците од прва година имаат право и можност да бираат еден изборен предмет од понудените предмети: Латински јазик, Етика, Говорење и пишување, Елементарна алгебра и геометрија и Информатичка технологија

На следниот линк може да погледнете кратка презентација за предметот Информатичка технологија, која ќе ви помогне да се запознаете со наставната програма.

 

Напишете коментар