Recent Posts

 • Digit@ll tr@nsform@tion

   
 • “Дигитализирај се “-Erasmus+ проект

  “ДИГИТАЛИЗИРАЈ  СЕ“  е Еразмус + проект во кој наставниците и учениците ќе имаат можност да истражуваат, учат и да ги споделат своите знаења од областа на дигитализацијата во образованието во своите земји и на меѓународно […]

   
 • “The safeguarding of thе environment”-Lithuania

  Од 13 до 19 јуни 2022година во Вилниус, Литванија се реализираше петта мобилност на Еразмус + проектот “The safeguarding of thе environment” ( Заштита на животната средина) . На оваа мобилност присутвуваа учениците и наставниците […]

   
 • Active citizens in Europe-Italia

  Од 2 до 6 мај 2022 година во Триказе, Италија се  реализираше последната мобилност на Еразмус + проектот  “Active citizens in Europe” ( Активни грaѓани во Европа) . На оваа мобилност  присутвуваа наставници и ученици […]

   
 • “The safeguarding of thе environment” -Bulgaria

  На мобилноста од Еразмус + проектот “The safeguarding of thе environment” ( Заштита на животната средина) од 10 до 16 Април 2022година во Софија, Бугарија од СОУ Гимназија “Гоце Делчев” присуствуваа наставниците: Јасмина Денковска и […]

   
 • Active citizens in Europe-Denmark

  На мобилноста  од Еразмус + проектот  “Активни грaѓани во Европа” која се одржа од 2 до 9 Aприл 2022година во Слагелсе, Данска присутвуваа наставници и ученици од Северна Македонија, Турција, Романија, Италија и Данска. Од […]

   
 • “The safeguarding of thе environment”-Macedonia

  Од 9 до 15 јануари 2022година во Куманово, Северна Македонија се  реализираше трета мобилност на Еразмус + проектот “The safeguarding of thе environment” ( Заштита на животната средина). Бевме домаќини на  ученици и наставници од […]

   
 • Active citizens in Europe-Macedonia

  Мобилноста во Северна Македонија од Еразмус + проектот  “Active citizens in Europe”се реализираше  од 12 до 18 декември 2021година, на која присутвуваа наставници и ученици од Северна Македонија, Турција, Романија и Данска. За жал, италијанскиот […]

   
 • “The safeguarding of thе environment” -Italia

  Oд 23 до 30 октомври 2021година во Лече, Италија се реализираше втора мобилност на Еразмус + проектот  “The safeguarding of thе environment” ( Заштита на животната средина) На оваа мобилност присутвуваа ученици и наставници од […]

   
 • “Active citizens in Europe”

  Oд 26.9-3.10. 2021г.во Бакау, Романија се одржа втора мобилност на Еразмус + проектот  “Active citizens in Europe” на која учествуваа наставници и ученици од Северна Македонија, Италија, Турција, Романија и Данска. На оваа средба беа […]