• “Дигитализирај се “-Erasmus+ проект

    “ДИГИТАЛИЗИРАЈ  СЕ“  е Еразмус + проект во кој наставниците и учениците ќе имаат можност да истражуваат, учат и да ги споделат своите знаења од областа на дигитализацијата во образованието во своите земји и на меѓународно […]

     
  • Реализирана интеркултурна размена во Швајцарија

    Во периодот 23.04-07.05 2018 година, 8 ученици од СОУ ,,Гимназија Гоце Делчев’’ и професорката Славица Грујоска-Митиќ како супервизор учествуваа на интеркултурна размена во Швајцарија во Детското село Песталоци. Повеќе за нивното искуство може да прочитате […]