Почитувани ученици,

Во понеделник 25 септември ќе се изведе еднодневна екскурзија во Спортско-рекреативниот комплекс Пелинце.

Распоред за поаѓање :

  • Прва и трета година 8.30 ч.
  • Втора и четврта година 9.30 ч.

На паркингот пред Градски базен

Присуството е задолжително за сите ученици и наставници, а надомест за превоз (180 ден ) ќе собира благајникот во класот, најдоцна до петок.

Гимназија “Гоце Делчев” Куманово

 

Напишете коментар