Фондот за иновации и технолошки развој објавува јавен повик за финансирање на истражувачки проекти во средните училишта. Сите заинтересирани учесници може да побараат повеќе информации на веб страната на ФИТР: линк до веб странта, доколку постои заинтересираност, учениците да се обратат до своите наставници по соодветниот предмет.

 

Напишете коментар