Линк за гласањето.

Во рамките на проектот New dimendion of education во кои што е вклучено нашево училиште како и училишта од Литванија, Романија, Португалија, Тирција и Грција се спроведува натпревар за избор на лого за проектот. Учениците од сите училишта креираа лого и за најдоброто од секое училиште можете да гласате на следниот линк: Значи гласате за едно лого по ваш избор. За да можете да гласате единствено ви е потребно да имате gmail . Гласањето трае до 3 декември 2018год.Во рамките на проектот New dimendion of education во кои што е вклучено нашево училиште како и училишта од Литванија, Романија, Португалија, Тирција и Грција се спроведува натпревар за избор на лого за проектот. Учениците од сите училишта креираа лого и за најдоброто од секое училиште можете да гласате на следниот линк: Значи гласате за едно лого по ваш избор. За да можете да гласате единствено ви е потребно да имате gmail . Гласањето трае до 3 декември 2018год.

 

 

Напишете коментар