Четвртата мобилност од проектот Ослободување на нашите умови од стереотипни идеи од Ерасмус + програмата се одржа во нашето училиште од 7.10.2019 до 11.10.2019. Во неа, покрај нашите ученици и професори земаа учество и учениците и професорите од Португалија, Литванија, Турција и Романија.

 

Напишете коментар