Уште еднаш нашите ученици предводени од нивните ментори покажаа дека нашето училиште претставува вистински извор на секакви таленти. Ова е дел од прекрасните драмски изведби на кои што учествуваа учениците од нашата гимназија.

 

Напишете коментар