Во изминативе години учениците од нашето училиште заедно со група професори покрај другите активности учествуваа и на саем на наука во Ниш од каде имаат многу интересни искуства.

Освен учество на саем нашите ученици го посетија и музејот на Никола Тесла во Белград.

 

Напишете коментар